Nieuwe trainingen – kijk in de agenda mindfulness

Mindfulness

Telefoonnummer

06 – 15 56 85 74

MEER MINDFULNESS

Stilte Sessies
Mindfulness Uurtje

trainingen mindfulness

Basis Mindfulness training MBCT / MSR
Mindfulness Trainingen Idividueel
Mindfulness voor bedrijven en organisaties

Aandacht maakt alles mooier

Mindfulness trainer

Profiel Nanny

 

Nanny van den Heuvel

Mindfulness heeft van mij een blijer mens gemaakt.
Deze ervaring wil ik graag delen en doorgeven en daarom nodig ik u graag uit om samen en met elkaar deze training te ervaren en van elkaar te leren.

Achtergrond

Terwijl Nanny Filosofie en Medische Ethiek studeerde maakte zij lange reizen door o.a. China, Tibet en Nepal. Die manier van leven en denken die zij daar leerde kennen, is voor haar tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie. Het bood haar een vruchtbare aanvulling op de Westerse manier van denken die zij zich als filosoof eigen maakte.

Ervaring

Nanny heeft een brede ervaring in de gezondheidszorg, zowel praktisch als in het beleid en management. Zij werkte als sociotherapeute in de verslavingszorg en was initiator complementaire en belevingsgerichte zorg. Daarnaast werkte zij als docent Ethiek en Filosofie in het hoger onderwijs.

Zij is  gecertificeerd mindfulness training bij Mindfulness Rotterdam en Mindfull Netwerk. Regelmatig volgt zij bijscholing, retraites, stiltedagen en meditatie sessies in de Vipasana traditie. Zij heeft trainingen gevolgd bij Nadia Bertelli, Marijke van Duinhoven, David Dewulf, Rob Vincke, Frits Koster, Ttrish Bartley (UK)

 

 

8 Training sessies  – € 350,00 – max 6 personen

Basis Mindfulness

MBCT / MSR

BASIS MINDFULNESS
Trainer: Nanny van den Heuvel

De traditionele basis training is opgebouwd uit 8 wekelijkse trainingen van 2.5 uur aan de hand van een thema en is inclusief een stiltesessie data naar keuze..

De hand-outs en de meditatie tracks worden wekelijks meegegeven en of opgestuurd, en dienen als ondersteuning om thuis na te lezen en dagelijks te oefenen. Na afloop van de training krijg je als je 8 sessies doorlopen hebt een certificaat. Niet bijgewoonde sessies mogen tot 1 jaar worden ingehaald.

Mindfulness

Individueel Training

Individueel

MINDFULNESS
Trainer: Nanny van den Heuvel

Wilt u liever deze training volgen in een individuele setting en op afspraak, dan wordt deze mogelijkheid geboden. De sessies duren 1.5 uur zijn inclusief wekelijkse hand-out en audiobestanden. Kosten in overleg.

Mindfulness voor

Bedrijven en organisaties

Bedrijven en organisaties

MINDFULNESS
Trainer: Nanny van den Heuvel

Mindfulness en werk is een specialisatie binnen de Mindfulness en wordt op maat aangeboden. Voor bedrijven en organisaties zijn er verschillende mogelijkheden, en kan eventueel incompany worden georganiseerd. Er zijn speciale tarieven en of arrangementen. Doe uw werknemer en uw bedrijf of organisatie een plezier en biedt dit programma binnen uw organisatie aan, voorkom stress en burn-out klachten.Velen gingen uw voor.

Mindfulness

Meer …

Stilte Sessies

MINDFULNESS
Trainer: Nanny van den Heuvel
Kosten € 15,–

Regelmatig worden er stiltesessie georganiseerd. Heb je de 8 weekse Basis Mindfulness MBCT/MBSR gevolgd, mag je 1 stiltesessie gratis bijwonen. Enige ervaring met meditatie is een vereiste. Kijk in de agenda mindfulness voor de nieuwe datums

Mindfulness Uurtje

MINDFULNESS
Trainer: Nanny van den Heuvel
Kosten €  10,–

Je vaardigheden up to date houden kom dan naar het mindfulness meditatie uurtje. Kijk in de agenda mindfulness voor de nieuwe datums

Coaching

MINDFULNESS
Trainer: Nanny van den Heuvel

Persoonlijke Mindfulness Coachen op maat. We maken een plan aan de hand van de door jou geformuleerde doelen. Wekelijks bespreken we de voortgang in combinatie met (korte) meditaties.

trainingen, stilte sessies, lezingen, meditaties

Mindfulness

Particulieren, bedrijven en organisaties  kunnen bij Nanny terecht voor mindfulness trainingen en workshops. Mindfulness trainingen voor werkers in de gezondheidszorg worden jaarlijks aangeboden of kunnen op verzoek worden aangevraagd. Ook verzorgt zij thema-avonden, stiltesessie, opfrisavonden en het mindfulness uurtje. De trainingen vinden plaats in haar studio boven de galerie Meet & Art. Desgewenst geeft zij trainingen en workshops  op locatie of incompenie.

Telefoonnummer

06 - 15 56 85 74

Volg ons

Nieuwsbrief inschrijven